4 Temmuz 2009 Cumartesi

TAMPONSUZ BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI

alt

TAMPONSUZ BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI

Dokuz günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen çalışanların en çok olduğu ameliyat burun estetiği ameliyatlarıdır. Yeni çıkan özel bir malzeme ile hastalar ve ameliyat yapan doktorlar bayram boyunca pansuman ve tamponun verdiği rahatsızlıklardan kurtulacaklar. Böylece hem hastalar hem de doktorlar bayram tatili yapabilecekler.





Burun tamponları hem nefes alma ve sinüzit ameliyatlarında hem de burun estetik ameliyatlarında çok sık kullanılmaktadır.Bu tamponlar birçok hasta için korkulu rüya olmaktadır.Bunun nedenide ameliyat sonrası tampon nedeniyle nefes alamama ve tampon alınması esnasında oluşan ağrılı ve kanamalı olabilecek işlemdir.





Bu yeni malzeme ile hastalarda ameliyat sonrası tamponun yarattığı sıkıntılar görülmemekte;ameliyat sonrası nefes alınabilmekte ve tampon alınması gibi ağrılı ve kanamalı bir işlem uygulanmamaktadır. Pansuman gibi hastanın gidip gelmesini gerektiren zaman kaybı ve ağrılı işlemler en aza indirilmektedir.




Nasopore adında bu malzeme kullanılarak yine tamponun avantajlarından yararlanılmakta fakat hasta ve doktor için sıkıntı oluşturan tüm problemler ortadan kalkmaktadır.tamponsuz burun estetiği ameliyatı,burun estetiği