4 Temmuz 2009 Cumartesi

Google Sponsor Olmak istermisiniz Net Reklamları

alt

Google Sponsor Olmak istermisiniz Net Reklamları

Nasıl Google Adwords Reklamları 0212 571 56 02 Net Reklamları

Google Adwords Nasıl Çalışıyor?
İşletmenizin reklamını Google'da yapın
Google ve içerik ağındaki sitelerde reklam vererek küçük bir bütçeyle büyük sonuçlara ulaşın. Üstelik, yalnızca reklamınız tıklandığında ödeme yapın.

Reklamlarınızı siz oluşturursunuz
Reklam oluşturup işletmenizle alakalı kelime veya öbekler olan anahtar kelimeler seçersiniz.

Reklamlarınız Google'da görünür
Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google'da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Artık, sizinle zaten ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapabilirsiniz.

Müşterileri siz çekersiniz
Kullanıcıların satın alma işlemi yapmak veya sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmek için reklamınızı tıklaması yeterlidir.

Nasıl Google Adwords Reklamları?
Google AdWords'ün size sundukları:

Google Adwords Reklamları: Hedeflenen erişim
Artık Google'da arama yapan kişilere yönelik reklam verebilirsiniz. Hatta, Google'ın arama sonuçlarında zaten görünüyorsanız, AdWords, Google'da yeni hedef kitleleri ve reklamcılık ağımızı hedeflemenize yardım edebilir.

Google Adwords Reklamları: Daha fazla denetim
İstediğiniz sonuçları alana kadar reklamlarınızı düzenleyip bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, birçok reklam biçimini görüntüleyebilir, hatta reklamlarınızı belirli dillere ve coğrafi bölgelere hedefleyebilirsiniz.

Google Adwords Reklamları: Ölçülebilir değer
Minimum harcama gerekliliği veya zaman taahhüdü yoktur. Ayrıca, tıklama başı maliyet seçeneğiyle yalnızca reklamlarınız tıklandığında borçlandırılırsınız. Bu, bütçenizin sadece size yeni müşteri adayları kazanmak için kullanılacağı anlamına gelir


Maliyetler ve Ödeme
Maliyetler konusunda endişeli misiniz? Merak etmeyin. AdWords, harcamalarınız üzerinde tam kontrol sağlar.

Google Adwords Reklamları: Bütçenizi belirleyin
Minimum harcama zorunluluğu yoktur; AdWords için ödediğiniz tutarı siz belirlersiniz. Örneğin, reklamınıza beş YTL'lik bir günlük bütçe ve her tıklama için on yeni kuruşluk bir maksimum maliyet belirleyebilirsiniz.

Google Adwords Reklamları: Desteksiz tahminlerden uzak durun
Anahtar kelimeleri seçme ve bütçenizi en üst düzeye getirme konusunda bilinçli kararlar verebilmeniz için anahtar kelime trafiği ve maliyet tahminleri veriyoruz.

Google Adwords Reklamları: Yalnızca sonuçlar için ödeme yapın
Reklamınız gösterildiğinde değil, yalnızca birisi reklamınızı tıklarsa ücretlendirilirsiniz.Google Sponsor Olmak istermisiniz Net Reklamları