14 Temmuz 2009 Salı

Gece davetlerinde seksi ve güzel görünmenin sırrı

alt

Gece davetlerinde seksi ve güzel görünmenin sırrı bayan, elbise, gece daveti, giyim, güzel, kadın, kıyafet, seksi, sıcak geceler, şık, yaz gecesi

Yaz dönemimin gelmesiyle birlikte gece davetleri bir hayli artar. Özellikle bayanların çok önem verdiği muhteşem yaz gecesi davetlerinde; bayanlar her zaman seksi ve güzel görünmek isterler. Zaten bu özellik kadınların genlerinde ezelden beri vardır. Yaz gecelerinin vazgeçilmez kahramanları kadınlardır. Geceye çok muhteşem bir görüntü sunmak için adeta çırpınırlar. Tabi bu çırpınma ve uğraş bir çok zaman telaşa ve umutsuzluğa da neden olabilir. Siz bayanları bu telaş ve korkudan uzaklaştıracak basit, sade ama çok estetik görünüm kazandıracak tarz sunuyoruz şimdi.

Gece davetlerinde asla abartıya kaçmayın. Yapacağınız şey gayet basit aslında. Saçlarınıza fön ya da maşa türü şekil vermek yerine saçlarınızı atkuyruğu halinde toplayın. Bol bol bilezik ve iri küpeler takın. Üzerinizde dekolteyi abartmayan bir elbise ile çok estetik ve seksi görünüm sağlayarak yaz sıcaklığını çevrenize hissettirebilirsiniz. Bu güzel tarzın içindeki kadının gülümseyen edasını ihmal etmeyin. Çünkü bütün güzelliklerin baş tacı tebessümdür. Unutmayın.
burdan alıntı:meilyaz.com