12 Temmuz 2009 Pazar

En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri

alt

En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri

Sevişmenin temelinde öpüşme iç güdüsü vardır. Çiftler arasında sevişme başladığında ilk önce dudaklar birleşir. Gözler, sahne perdesinin alkışlar eşliğinde kapanması gibi kapanırken, dudaklar gökyüzünden aşağıya doğru rastgele sürüklenmeye başlar. Ateşli ve etkileyici bir sevişmenin anahtarı öpüşmeyle başlar. İnsanların unutamadığı anlardan biridir ilk öpüşme. O duygu acemilik döneminde yaşanmış olsa dahi, en fazla haz alınan öpüşmedir. Bir başka ifadeyle, acemiliğin değiştiremediği tek gerçek ilk öpücüktür.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

Her partner aynı şekilde öpüşmez. Sevişmenin ana kaynağı özgürlüktür. Ve her bireyin seksteki özgürlük anlayışı ve duygu reaksiyonları başka başkadır unutmayın.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

Mutlu bir cinsellik için kendinizi ve partnerinizi iyi algılamalısınız. Başarılı bir seks için, iyi bir sevişme gereklidir. Orgazm kalitesi yüksek bir sevişme için, öpüşmeyi doğru uygulamak önemlidir.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)


Sizi ve partnerinizi doyuma ulaştıracak öpüşme teknikleri şunlardır:

a ) Güzel ve etkili öpüşebilmenin sırrı dudaklarınızı kulanabilmenizdir. Dudaklarınızın yumuşak, rahat ve özgür olmasını sağlayın. Uzunca süre dudak dudağa temas etkili bir yöntemdir. Dudaklarınızı partnerinizin yanaklarında, boyun bölgesinde ya da etkilendiği farklı bölgelerde dolaşmayı ihmal etmeyin.Partnerinizin boynunu ıslattıktan sonra hafifce ufleyin. Bundan çok etkileneceklerdir.En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri

b) Öpüşme tekniklerinden biri ise nefesinizi doğru kullanmaktır. Dudaklarınızla partnerinizin boynunda ve kulağında temas halindeyken nefesinizi hafifçe hissettirmeye çalışın. Bu cinselliği tetikleyen önemli faktörlerden birisidir. (En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

c) Öpüşmenin ilerleyen safhalarında dilinizi kullanmalısınız. Ancak dikkat etmeniz gereken en ciddi husus, partneriniz dil temasından hoşlanmıyor olabilir. Eğer dil temasından hoşlanmıyorsa asla ısrar etmeyin. Sekste ısrar her zaman negatif sonuç doğurur. Şayet dil temasından hoşlanıyor ise, partnerinizin dudaklarını yumuşak biçimde yalamaya başlayın. Partnerinizi öpmeden önce dudaklarını nemlendirin. Öpüşmeye başladığınızda kendi dudaklarınızı da nemlendirmeyi unutmayın.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

d) Dilinizi partnerinizin boyun bölgesinden kulağına doğru geçtiğiniz yerleri hafif temaslar halinde yalayarak öpmeyi deneyin. Kulak memesini de emmyi unutmayın. Kulağını ağzınızla kapatarak derin nefes alın.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

e) Dil ucunu partnerinize alıştırarak kabul etmesini sağlayın. Bu sevişmeler sonrasında partnerinizin dilini hafif ve yumuşak biçimde emmeye ve yalamaya başlayın. Çenesine dişinizle hafifçe dokunarak ısırmanız çok hoşuna gidecektir.(En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri)

f) Partnerinizin vücudundaki hassas bölgeleri keşfetmeye çalışın ve dudaklarınızla vücudunu buluşturun. Genel olarak hassas bölgeler; meme başları, göğüslerin arası, kolların alt bölgesi, göbek çukuru, boyun bölgesi v.s...
En etkileyici sevişme ve öpüşme yöntemleri
burdan alıntı:meilyaz.com