11 Temmuz 2009 Cumartesi

Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları

alt

Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları

Hepatit, insan sağlığını tehdit eden çok tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalık türüdür. Hepatit B hastalığını önlemenin önemli yolu aşı olmaktır. Ancak Hepatit C hastalığından aşı ile korunmanız mümkün değildir. Hepatit hastalığı bünyeyi zayıf ve güçsüz bırakır. Güçsüz kalan bünye zamanla başta karaciğer fonksiyonlarında bozulmalar olmak üzere çeşitli rahatsızlıklara sebep verir. Karaciğer insan sağlığı için hayati önem arzeden bir organdır. Hepatit hastalığından bitkisel kür yardımıyla korunmanın yollarını düzenli biçimde uyguladığınız taktirde hepatit’ten uzak sağlıklı bir yaşamın sizi beklediğinden emin olabilirsiniz…(Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları)


Lavanta kürü yapımında kullanılacak malzemeler:

*- 1 tatlı kaşığı lavanta

*- 1 su bardağı klorsuz su

Hazırlanış ve uygulanış şekli:

Suyu kaynattıktan sonra lavantayı içine atınız. Bu şekliyle 4 ila 5 dakika kadar kısık ateşte kaynatınız. Sıcak halde süzün. Elde ettiğiniz kürü, ılık olacak şekilde gece yatmadan evvel 21 gün süreyle uygulamalısınız. Bu kürü hergün taze olarak hazırlamanız gerekmektedir.(Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları)

Bir başka faydalı bilgi ise kereviz kürü;

*- Her gün 1 porsiyon çileği ezerek yiyin.

*- 1 adet orta boy kerevizin kabuğunu soyarak dilimler halinde kesin. Yarım litre suyun içinde, kısık ateşte yaklaşık 5 ila 6 dakika kadar kaynatın. Ilık olarak suyunu için.(Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları)

Ancak önemli bir hatırlatmada bulunmakta yarar var. Lavanta ve kereviz kürünün bir arada uygulanmaması gerekmektedir. Bir başka uyarı ise; yüksek tansiyon hastaları kesinlikle kereviz kürünü kullanmamalıdır. Bunun yerine lavanta kürünü kullanmaları gerekmektedir.
Hepatit hastalığından mucizevi bitkisel kür ile korunmanın yolları

alıntıdır:meilyaz.com