4 Temmuz 2009 Cumartesi

Su Hakkında Bilinmesi Gerekenler

alt

Su Hakkında Bilinmesi Gerekenlerİnsan hayatı boyunca 50 ton su içiyor.

İçme sularında yaklaşık olarak, 700 organik ve inorganik madde belirlenmiştir. Bunlardan bazıları zaman içinde; Kansere, Sakat doğumlara, nörolojik hastalıklara ve diğer rahatsızlıklara sebep olabilir.

Vücudumuzun 4/3'den fazlasının su'dur.

Her gün 2-3 litre su içmek Kolon ve Kan Kanseri olmak üzere birçok hastalık riskini azalttığını, gece yarısı açlığını giderdiğini, Sırt ve adale ağrılarını azalttığını, gündüz yorgunluğunu önlediğini,

Bir aile ihtiyacı olan içme suyu için yılda ortalama 500 YTL; 20 yılda ise 10.000 YTL ödediğini.

Bekleyen suların bayatlayıp elektronlarının yavaşladığı ve kontaminasyon riski taşıdığını.

Vücudumuz için gerekli olan mineralleri sudan değil besin maddelerinden aldığımızı,

Evlerimizde, iş yerlerimizdeki damacanaların daha önce hangi şartlarda kullanıldığını...

KAZANÇLARINIZ

Sağlık : MyWater®'la içtiğiniz suyun kalitesi sizin kontrolünüz altındadır. Mikropsuz, klorsuz, yumuşak, kaliteli ve kesintisiz su 'her an' elinizin altındadır. Telefon etmenize, sipariş vermenize, taşımanıza gerek yoktur.

Bebek Mamaları : MyWater®, musluk suyunda bulunabilecek mikrop, arsenik, nitrat gibi zararlı maddelerden en çok etkilenecek olan bebekleri korur, bebek maması için ideal su üretir. Hamileler için de en güvenilir sudur.

Lezzetli Yemekler : MyWater® suyu ile pişirilen yemeklerde yiyeceklerin doğal tatları bozulmaz ve daha kısa sürede pişer. Tencere ve tavalarda sinir bozucu kireç tortuları bırakmaz.

Lezzetli İçecekler : MyWater®, çay ve kahvenin tadını güzelleştirir. Klorsuz ve yumuşak su ile daha az çay ve kahve kullanarak daha çok lezzet elde edersiniz. Sulandırılarak yapılan tüm konsantre içeceklere daha taze tat katar.

Buz Küpleri : MyWater® suyu ile yapılan buzlar kristal berraklığındadır. Klor, tuz, kireç, tortu içermeyen buzlar daha sert olur, daha uzun süre dayanır ve 'içeceklerin dibinde' tortu bırakmaz.
Tuz Diyetleri : MyWater®, sodyum(tuz) diyeti takip eden hipertansiyon ve kalp hastaları için ideal su üretir.
Ev Hayvanları : MyWater® suyu, kuru hayvan mamasıyla karıştırılmak için idealdir. Akvaryum için de en uygun sudur.

Tasarruf : MyWater®'la elde edeceğiniz su, para ile satın alacağınız suya göre bedavadır. Taşıma zahmetine ya da her an bitecek endişesine katlanmak zorunda değilsiniz. 'Suya ödediğiniz parayı' hiç düşündünüz mü?

Kilo Verme Diyetleri MyWater®; vücut sıvılarının, dolayısıyla vücut ağırlığının artmasına yol açan sudaki aşırı mineral tuzları azaltır. Egzersizle kaybedilen vücut sıvılarının yerine konması için idealdir.